Specialisten

De Financiële Experts, voor een duidelijk antwoord op al je financiële vragen

Bij het kopen van een huis komt er zakelijk een heleboel op je af. Je wordt geconfronteerd met allemaal vaktermen en regelgeving, zeker als het om een wat complexere hypotheekaanvraag gaat, bijvoorbeeld na een scheiding. Omdat je bij zo’n grote gebeurtenis in je leven niet over één nacht ijs wilt gaan, is het verstandig om in zee te gaan met een specialist, die je alle zorg uit handen neemt. Kor van de Bunt van Dé Financiële Experts in Rotterdam is zo iemand.

Kor van de Bunt

Kor is al sinds 1984 werkzaam in de financiële dienstverlening als adviseur en was als hypotheekacceptant verbonden aan verschillende banken en intermediairs. Vorig jaar richtte hij Van de Bunt Financieel Advies op en sloot zich als zelfstandige aan bij Dé Financiële Experts. Voor advies over aan- en verkoop van je woning werkt Kor samen met de Vastgoed Experts.

Ontzorgen

Hoewel hij alleen werkt, zoekt hij graag de samenwerking op met andere specialisten zoals makelaars, notarissen, accountants en advocaten. Op die manier kan hij een zo compleet mogelijke dienstverlening bieden. Wel zo fijn voor jou als klant. Want als je een nieuwbouwwoning koopt, krijg je naast het regelen van de hypotheek ook te maken met andere financiële zaken en vragen. En ook daarin wil Dé Financiële Experts je zoveel mogelijk ontzorgen. Kor leid je door het hele proces rondom de aankoop en indien nodig wordt gebruik gemaakt van diensten van bovengenoemde partners. Zo kun jij je vooral met de leuke dingen bezighouden, zoals de inrichting van je nieuwe huis.

Echt contact

Kor vindt de vrijheid van een eigen bedrijf erg prettig, omdat hij dan de ruimte heeft om echt de tijd voor zijn klanten te nemen. Hij is mensgericht en houdt van het contact met de ander. Tot het uiterste gaan op het gebied van service is voor hem vanzelfsprekend. Hij is makkelijk bereikbaar, de lijnen zijn kort.

Antwoord op je vragen, gewoon bij je thuis

Als je een adviesgesprek met dé Financiële Experts aanvraagt, dan komt Kor desgewenst bij je thuis. In je eigen omgeving geeft hij antwoord op al je vragen. Hij houdt van een heldere communicatie zonder vaktaal. “De materie is soms best ingewikkeld, dus het is zaak om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Ik zeg altijd, “als iemand het niet begrijpt, dan heb ik het niet goed uitgelegd”. Daarnaast bekijk ik samen met de klant de wensen en mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen probeer ik boven water krijgen wat iemand nu écht wil en belangrijk vindt in het leven. Alleen dan kun je afgewogen keuzes maken op financieel gebied, die niet alleen gericht zijn op het heden, maar ook op toekomstige plannen en verlangens.”

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Kor komt graag bij je langs!

Dé Financiële Experts
Antilopestraat 39
3064 LA Rotterdam
06-10266927
kor@definancieleexperts.nl
www.definancieleexperts.nl
www.devastgoedexperts.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.