Park Hooglede fase 9 2-1 kapwoningen

Vlaardingen
Actueel aanbod

€ 579.500,- tot € 579.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 170m2
Kaveloppervlak
237 - 237m2
Inhoud
651 - 651m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Nabij de Vlaardingse Vaart en Broekpolder verrijst de woonwijk Park Hooglede. Een groot deel van de wijk is inmiddels al gerealiseerd. De jonge woonwijk kenmerkt zich door klassieke architectuur van Van Egmond Totaalarchitectuur. De gevels zijn verrijkt met erkers, luifels en ruime dakoverstekken.

De wijk is ruim van opzet, omgeven door groen en water waardoor het een heerlijke plek is om te wonen én te recreëren. Een fijne plek om uw kinderen op te laten groeien.

Deelplan 9:
Nog dit voorjaar start de verkoop van de woningtypen: Esdoorn (10 woningen) en Vleugelnoot (6 woningen). De 16 riante twee-onder-een kapwoningen zijn in basis voorzien van een uitbouw van 1.20 meter, een aangebouwde garage én twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bent u benieuwd naar de architectuur? Rij dan eens rond in de woonwijk om de eerder gerealsieerde woningen te bekijken en de sfeer te proeven!

Interesse?
Het digitale magazine staat nú voor u klaar!
Hierin vertellen wij u graag meer over hoe leuk het wonen is in Park Hooglede en kunt u alles lezen over de woningen van fase 9 die binnenkort in verkoop gaan.
Staat u nog niet ingeschreven als belangstellende voor fase 9? Doe dit dan gelijk!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Hooglede fase 9 2-1 kapwoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 579.500,- tot € 579.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden