De Nieuwe Vogelbuurt

Vlaardingen - Vlaardingen
Toekomstig aanbod

€ 337.000,- tot € 432.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 134m2
Kaveloppervlak
115 - 141m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst

Voel je thuis in De Nieuwe Vogelbuurt. Ruim en comfortabel wonen in één van de eengezinswoningen in De Zangvogel. Deze groene en kindvriendelijke buurt is bij uitstek een plek om te genieten met het hele gezin. De woningen zijn comfortabel, compleet en ruim met woonoppervlaktes van 116 m2 tot 134 m2. Elke woning is inclusief luxe keuken, badkamer en toilet. En dankzij slimme installaties zijn de woningen gasloos en energieneutraal.

Het eerste deel van de nieuwbouwwijk – De Broedvogel – is gerealiseerd. Van het volgende deel - De Zangvogel - zijn de eerste 2 fasen succesvol verkocht. De volgende fase 3A van De Zangvogel bestaat uit 40 eengezinswoningen met definitieve verkoopprijzen die variëren tussen €337.000,- en €432.000,- V.O.N. In deze prijs zit een complete keuken, badkamer en toilet inbegrepen.

Sinds 12 januari is De Zangvogel fase 3A in Voorverkoop. Het is vanaf dat moment mogelijk om een woning te reserveren. Bekijk de website voor meer uitleg over het aankoopproces.

Geïnteresseerd in dit project?
Meld je dan nu aan op www.denieuwevogelbuurt.nl en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Vogelbuurt
Start (voor)verkoop
12-01-2021
Koopwoningen
40
Prijs
€ 337.000,- tot € 432.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden