De Nieuwe Vogelbuurt

Vlaardingen - Vlaardingen
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 164m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst

Samen wonen in Vlaardingen met alle voorzieningen in de buurt: de school om de hoek en de winkels op loopafstand. In De Nieuwe Vogelbuurt woon je in het groen of aan het park, waar kinderen heerlijk kunnen buitenspelen.

In De Nieuwe Vogelbuurt worden 52 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld met woonoppervlaktes van circa 120 tot 164 m2. Met 3, 4 of optioneel zelfs 5 slaapkamers is er voldoende ruimte om te leven, te genieten en hobby’s uit te oefenen. De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2022.

Weet jij een leuke naam voor deze nieuwe buurt?
Laat het ons weten en maak kans op een rondvlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport samen met twee vrienden, familieleden of kennissen! Je kunt een naam indienen via een account die je kunt aanmaken op www.denieuwevogelbuurt.nl. Zo blijft je ook op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Vogelbuurt
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden