De Nieuwe Vogelbuurt

Vlaardingen - Vlaardingen
Actueel aanbod

€ 439.000,- tot € 459.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 101m2
Kaveloppervlak
126 - 198m2
Inhoud
372 - 392m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst

Samen wonen in Holy-Zuidoost in Vlaardingen met alle voorzieningen in de buurt: de school om de hoek en de winkels op loopafstand. In het laatste deelplan De Goudvogel woon je in het groen of aan het park, waar kinderen heerlijk kunnen buitenspelen.

In De Goudvogel worden nieuwe energieneutrale eengezinswoningen ontwikkeld. De bouw van de eerste fase, met 18 koopwoningen aan de Sperwerlaan, is in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. De Goudvogel is hiermee nog niet klaar.

De tweede fase van De Goudvogel bestaat uit 10 koopwoningen aan de Wielewaalstraat. Deze woningen zijn vanaf 29 februari 2024 in verkoop. Hiermee zijn de laatste 10 koopwoningen van de gewilde wijk in verkoop gegaan! Deze eengezinswoningen worden ontwikkeld met woonoppervlaktes van circa 101 m2. Met 3 slaapkamers is er voldoende ruimte om te leven, te genieten en hobby’s uit te oefenen.

In De Goudvogel fase 3 komen tussen de Talingstraat en de Kindervallei, de toekomstige Patrijsstraat, in totaal 28 huurwoningen. Meer informatie volgt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024.

Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Vogelbuurt
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 439.000,- tot € 459.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin op het Zuidwesten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden