De Nieuwe Vogelbuurt

Vlaardingen - Vlaardingen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 161m2
Kaveloppervlak
118 - 171m2
Inhoud
461 - 601m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst

De Zangvogel in ontwikkeling!
De ontwikkeling van De Zangvogel is van start. In dit nieuwe plan komen ongeveer 174 eengezinswoningen. Duurzaamheid staat centraal. De eerste fase is met 67 woningen succesvol verkocht. Fase 2 is met 35 vergelijkbare woningen in de zomer in verkoop gebracht. Deze fase staat reeds volledig onder optie. In het najaar gaat De Zangvogel fase 3 in (voor)verkoop.

Heb je al gezien hoe mooi de Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen wordt? En de wijk Holy wordt er nóg mooier op. Het eerste deel van de nieuwbouwwijk – De Broedvogel – is gerealiseerd. Nu staan we aan het begin van het tweede deel – De Zangvogel – van deze nieuwe wijk. Een project met grote eengezinswoningen in een groene omgeving, ideaal gelegen.

Geïnteresseerd in dit project?
Meld je dan nu aan op www.denieuwevogelbuurt.nl en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Vogelbuurt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden