De Nieuwe Vogelbuurt

Vlaardingen - Vlaardingen
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 477.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 138m2
Kaveloppervlak
110 - 173m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst

Kom thuis in De Zangvogel in Vlaardingen. 32 comfortabele eengezinswoningen in een groene en kindvriendelijke buurt. De Nieuwe Vogelbuurt is bij uitstek een plek om te genieten met het hele gezin.

Fase 1 tot en met 3A zijn succesvol verkocht en gereserveerd. Goed nieuws: De Zangvogel 3B komt eraan! In dit plan staat duurzaamheid wederom centraal. Naast 20 gasloze en energieneutrale woningen van beton is De Zangvogel straks ook 12 woningen met een houten casco, een houten gevel en een vegetatiedak rijker. Wij introduceren namelijk ons nieuwste woningtype Boompieper: buitengewone huizen in hout!

Sinds 6 april is De Zangvogel fase 3B in verkoop. De inschrijfperiode is inmiddels verlopen en de woningen zijn toegewezen. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat. Als er een woning vrijkomt, dan benaderen we een reservekandidaat. De definitieve verkoopprijzen variëren van € 395.000,- tot € 477.500,- V.O.N. In deze prijs is een complete keuken, badkamer en toilet inbegrepen.

Geïnteresseerd in dit project?
Meld je dan nu aan op www.denieuwevogelbuurt.nl en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!
Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Vogelbuurt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32
Prijs
€ 395.000,- tot € 477.500,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden