Wandgrimeurs

De Nieuwe Vogelbuurt

Vlaardingen - Vlaardingen
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 164m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst

Samen wonen in Vlaardingen met alle voorzieningen in de buurt: de school om de hoek en de winkels op loopafstand. In De Goudvogel woon je in het groen of aan het park, waar kinderen heerlijk kunnen buitenspelen.

In De Goudvogel worden 52 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld met woonoppervlaktes van circa 120 tot 165 m2. Met 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers is er voldoende ruimte om te leven, te genieten en hobby’s uit te oefenen.

Op 1 september 2022 gaat fase 2 van De Goudvogel in verkoop met tien woningen aan de Wielewaalstraat. De woningtypes bestaan uit Tussenwoningen, Tussenwoningen met dakopbouw en Hoekwoningen met plat dak. Er zijn ook nog enkele woningen beschikbaar uit fase 1 van De Goudvogel. Fase 1 bestaat uit 8 woningen aan de Kindervallei en 18 woningen aan de Sperwerlaan. De woningtypes Parkwoning Hoek met plat dak en Parkwoning Tussen met dakopbouw zijn gelegen aan de Kindervallei. De woningtypes Hoekwoning met plat dak, Tussenwoning met dakopbouw en Tussenwoning bevinden zich aan de Sperwerlaan.

Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Vogelbuurt
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden