De Nieuwe Vogelbuurt

Vlaardingen - Vlaardingen
Actueel aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 161m2
Kaveloppervlak
118 - 171m2
Inhoud
461 - 601m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst

De Zangvogel in ontwikkeling!
De ontwikkeling van De Zangvogel is van start. In dit nieuwe plan komen ongeveer 174 eengezinswoningen. Duurzaamheid staat centraal. De eerste fase is met 67 woningen succesvol in verkoop gegaan. Fase 2 gaat met 35 vergelijkbare woningen medio 2020 in verkoop.

Heb je al gezien hoe mooi de Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen wordt? En de wijk Holy wordt er nóg mooier op. Het eerste deel van de nieuwbouwwijk – De Broedvogel – is gerealiseerd. Nu staan we aan het begin van het tweede deel – De Zangvogel – van deze nieuwe wijk. Een project met grote eengezinswoningen in een groene omgeving, ideaal gelegen.

Alle ruimte voor jouw toekomst!
De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy biedt ruimte voor jouw toekomst! Dit is bij uitstek een plek waar jonge gezinnen zich thuis voelen: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt, waar tegelijkertijd alle voorzieningen bij de hand zijn.
Vergeet het oude Holy. De Nieuwe Vogelbuurt is helemaal anders. Tot 2024 gaan de laatste geplande appartementen weg. Straks is het een wijk van alleen maar eengezinswoningen. Ruim, comfortabel en op de toekomst voorbereid. Met nog steeds de voordelen van wonen aan de aan de zuidoostkant van Holy.

Schitterende nieuwbouw koopwoningen
Woningcorporatie Waterweg Wonen en Dura Vermeer Bouw Zuid West BV gaan tot 2024 in De Nieuwe Vogelbuurt in een aantal deelplannen aantrekkelijke eengezinswoningen ontwikkelen. Met de sloop van 651 woningen & appartementen wordt ruimte gemaakt voor de realisatie van 402 koopwoningen en 19 sociale huurwoningen. De Nieuwe Vogelbuurt wordt daardoor een gerevitaliseerde, gevarieerde, veilige gezinswijk. Met behoud van het unieke, groene en kindvriendelijke karakter.

Geïnteresseerd in dit project?
Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Vogelbuurt
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden