Park Hooglede fase 10

Vlaardingen
Actueel aanbod

€ 809.000,- tot € 809.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
178 - 178m2
Kaveloppervlak
368 - 368m2
Inhoud
787 - 787m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

JE LAATSTE KANS IN PARK HOOGLEDE!
In fase 10 worden 27 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypen. Zoals het riante woningtype Kastanje, al eerder gerealiseerd als rijwoning, komt nu terug als twee-onder-een-kap- of drie-onder-een-kapwoningen. Maar ook de aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoningen Esdoorn en Vleugelnoot met variatie in de dakkappen. En niet te vergeten de markante vrijstaande villa Amberboom!
Alle typen zijn al gebouwd en bewoond in Park Hooglede. Maak daarom een wandeling door de wijk zodat je een goed beeld krijgt van de woningen en de fraaie architectuur die is toegepast. Want het is prachtig wonen in Park Hooglede!


Heerlijk wonen nabij de Vlaardingse Vaart en Broekpolder. In het westen van de Broekpolder en het centrum van Vlaardingen biedt nieuwbouwproject Park Hooglede het beste uit twee werelden. Door de ligging nabij de Vlaardingse Vaart en daarachter gelegen de Broekpolder biedt Park Hooglede de rust van de natuur. Maar ook het gezellige centrum van Vlaardingen is op fietsafstand. En boodschappen doe je in het nabijgelegen winkelcentrum De Loper. Dat maakt Park Hooglede voor jong en oud een heerlijke plek om te wonen en te verblijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Hooglede fase 10
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 809.000,- tot € 809.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden