Nieuwbouw in Vlaardingen

Vlaardingen - Vlaardingen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Pionieren in Vlaardingen

Mooi en rustiek wonen in Vlaardingen? Dat kan. In Westwijk gelegen aan het Heempark wordt een innovatief multifunctioneel woongebied ontwikkeld waar innovatie en wonen samen komt. Een gebiedsontwikkeling in het groen waar wonen onderschikt is aan de omgeving. Circa 75 appartementen en 75 grondgebonden woningen maken deel uit van de nieuwe gebiedsontwikkeling. samen met andere bewoners geef je vorm aan je ideale woonomgeving. Een buitenkans!

Locatie

Pionieren in Vlaardingen is gelegen in Westwijk aan de Frank van Borselenstraat. Het plangebied grenst direct aan het Heempark. Alle voorzieningen die u nodig heeft liggen op loopafstand. Daarnaast zit u met 5 minuten fietsen op de Krabbeplas waar u in de zomer heerlijk kan ontspannen aan de surfplas of een balletje kan slaan op de golfbaan.

Planning
Momenteel wordt er gewerkt aan de planvorming van het gebied. Denk nu aan de voorkant mee met de ontwikkeling van het gebied en schrijf u in via de website www.nieuwbouwinvlaardingen.nl, dan ontvangt u onze nieuwsbrief zodra er meer informatie is over de plannen en planning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw in Vlaardingen
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden