Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Het Nieuwe Thuis

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Vlaardingen
Archief

€ 1.620,- p.m. tot € 1.874,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 132m2
Kaveloppervlak
108 - 176m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

8 HUURWONINGEN IN HARTJE VLAARDINGEN!
Wonen in hartje Vlaardingen? Op loopafstand van alles wat Vlaardingen tot de leukste stad aan de Waterweg maakt? Welkom in Het Nieuwe Thuis, een kleinschalige nieuwbouw van 8 huurwoningen.

De plek: de hoek van de Willem Beukelszoonstraat en de Oranjestraat, aan de rand van de historische Oostwijk. Dit kan ook jouw nieuwe thuis worden. Het zijn eengezinswoningen met standaard drie slaapkamers en een ruime, vrij indeelbare zolder. Inclusief flinke en zonnige tuin en parkeren voor de deur. En… wonen in het centrum van de stad is betaalbaarder dan je denkt. Kom ook Thuis!

DE LOCATIE
Je toekomst begint middenin de Vlaardingse historie

Het is een markant stukje Vlaardingen. Gebouwd in de jaren twintig van de vorige eeuw, met nog altijd de sfeer die voor de oude haringstad zo kenmerkend is. Niet voor niets zijn grote delen van de Oostwijk beschermd stadsgezicht. Hier voelt Vlaardingen nog echt als vroeger. Smalle straatjes, laagbouwhuizen. Maar dan wel met alle eigentijdse faciliteiten op wandelafstand!

Heerlijk, zoveel kanten als je uit kunt op deze plek aan de Oude Haven. Neem de Oude Havenbrug (de eerste verbinding lag er al in 1613) en je bent op de Westhavenplaats. Wie de uitnodigende terrassen kan weerstaan, is binnen een paar minuten bij de winkels van het Liesveld.

Kun je je een leukere plek indenken?
Eigenlijk alles is binnen bereik: al die leuke horecagelegenheden, de winkels, de markt op woensdag en zaterdag, de bioscoop aan het Veerplein en de Stadsgehoorzaal. En als stad met ruim 70.000 inwoners heeft Vlaardingen ook al die andere voorzieningen die je graag dichtbij hebt.

Scholen tot en met het voortgezet onderwijs bijvoorbeeld. Sportclubs voor iedereen die fanatiek of recreatief bezig wil zijn, binnen of buiten. Medische faciliteiten. En genoeg groen in de buurt. Met ’t Hof en het Oranjepark zelfs op 300 meter afstand, met de natuur van de Broekpolder en Midden-Delfland op fietsafstand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Nieuwe Thuis
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 8 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.620,- tot € 1.874,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden