New14

Vlaardingen - Vlaardingen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 129m2
Kaveloppervlak
121 - 125m2
Inhoud
460 - 460m3
Aantal slaapkamer(s)
5 - 6

Over dit project

Ben jij op zoek naar een ruime en complete woning dichtbij Rotterdam en in de buurt van Den Haag? In project ‘New 14’ in Vlaardingen vind jij precies wat je zoekt! De veertien geschakelde woningen bieden maar liefst vijf slaapkamers en een complete badkamer én keuken. Dat betekent optimaal wooncomfort en dat allemaal op eigen grond. New 14 wacht op jou!

New 14 biedt jou alle ruimte die je maar wenst. De drielaagse woning beschikt over een lichte tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken, vijf slaapkamers en veel bergruimte. Daarnaast is de woning voorzien van een ruime badkamer inclusief ligbad. Door het platte dak is ook de bovenste woonlaag een volwaardige verdieping. Zelfs een zesde slaapkamer is mogelijk. De heerlijke diepe achtertuin ligt op het westen. Wat ga jij doen met zoveel ruimte?

In New 14 woon je heerlijk comfortabel én duurzaam. De woning wordt gebouwd met EPC=0, wat inhoudt dat de woning ongeveer net zoveel energie opwekt als verbruikt. Dit is te danken aan de zonnepanelen op het dak, de energiezuinige luchtwaterwarmtepomp, de balansventilatie en de hoge isolatiewaarde. Dat is fijn voor de planeet, maar ook voor jouw energierekening! De aangename vloerverwarming op alle verdiepingen zorgt bovendien voor een heerlijk comfortabel binnenklimaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
New14
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Type woningen
Overig, Rijwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden