Heemtuinen Vlaardingen fase 2 De Boterbloem

Vlaardingen - Vlaardingen
Toekomstig aanbod

€ 295.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 148m2

Over dit project

In De Heemtuinen fase 2 Boterbloem in Vlaardingen komen 36 eengezinswoningen en 31 appartementen op een unieke locatie. Kies je voor een lekker compacte rijwoning met als extra een tuinkamer, of denk je groot en ga je voor een woning met maar liefst 4 slaapkamers? Hoe jij ook wilt wonen, in Boterbloem vind je zeker een heerlijk thuis dat past bij jouw gezinssituatie, woonwensen en budget. De woningen hebben energielabel A++++, waardoor je € 40.000,- extra kunt lenen en je droomhuis nu nog dichter bij komt.

In de Heemtuinen komt alles samen
Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. Een groene wijk voor mens en dier. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. In De Heemtuinen komt alles samen. Voor iedereen!

Wonen in de Heemtuin wordt duurzaam wonen in het groen. De woningen en appartementen komen te liggen in een groene vallei met bomen, struiken, grasvelden en waterpartijen. Het wordt een plek voor mens en dier waar je heerlijk kunt spelen, ontspannen en ontmoeten. In de wijk is aandacht voor circulair bouwen, een hittestressbestendige woonomgeving en tal van slimme oplossingen die het energiegebruik beperken en klimaatadaptie bevorderen. Op die manier ontwikkelen we een wijk die nu al helemaal klaar is voor een schone, leefbare en energiezuinige toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heemtuinen Vlaardingen fase 2 De Boterbloem
Woningen
0 van 67 beschikbaar
Prijs
€ 295.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden