New Vlaardingen

Vlaardingen - Vlaardingen
Toekomstig aanbod

Over dit project

NEW HAVEN EEN UNIEK WOONPLAN IN DE VLAARDINGSE RIVIERZONE

Het is en blijft een geweldige plek aan de Maasboulevard. De Westhavenkade tussen de historische Pelmolen en de Maas wordt straks onderdeel van het gebied de Rivierzone. BEMOG Projektontwikkeling is op deze unieke locatie begonnen met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van luxe koop- en huurappartementen met onderliggende parkeergarage waar u vanaf de haven zo in de binnenstad bent. Straks vormen de woningen, voorzieningen en historische gebouwen samen een dynamisch woon-, werk en verblijfsgebied aan het waterfront.

DOE MEE MET DE WOONENQUÊTE!
Om het beste woonplan voor deze locatie te kunnen ontwikkelen, gaan we graag in gesprek met geïnteresseerden in een splinternieuw appartement op deze locatie. Hoe groot wil u wonen? Welke voorzieningen moeten we meenemen in het gebouw? Welke indeling ziet u graag? Allemaal vragen waar we graag antwoord op krijgen voordat we de plannen definitief maken. Heeft u interesse? Schrijft u zich dan nu in! Daarna sturen we u een link naar de online woonenquête van New Haven. De resultaten zullen we de komende maanden verwerken en aan u terugkoppelen.
Ga naar de projectwebsite www.woneninnewhaven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
New Vlaardingen
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden