Terug naar Project

G

Wat een leefruimte biedt deze stadswoning in De Boterbloem. Met vijf woonlagen heeft deze riante woning wel heel veel ruimte en mogelijkheden. Wil je werken aan huis, of zoek je juist extra ruimte voor inwonende kinderen of ouders? Het kan allemaal in dit woningtype met een woonoppervlak van
ca. 143 m2.

Op de begane grond is de grote tuinkamer, een techniekruimte met plek voor je boodschappen of tuinspullen en een separaat toilet. Kies je als optie voor een pantry op deze verdieping, dan wordt werken aan huis opeens heel aanlokkelijk.

Op de eerste verdieping vind je de grote woonkamer die grenst aan het fijne terras op het zuiden. Ook is hier de keuken. Een verdieping hoger zijn twee grote slaapkamers en de compleet uitgevoerde badkamer. De derde en vierde verdieping hebben beide nog eens een slaapkamer. Hier is eventueel ook plek voor een mooie (werk) plek met veel licht en uitzicht.

Je woning is standaard uitgerust met een duurzame verwarmings- en koelingsinstallatie die ervoor zorgt dat het zomers lekker koel blijft en in de winter comfortabel warm.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
113 € 520.000,- - 142 m2 4 - Gereserveerd
114 € 510.000,- - 142 m2 4 - Gereserveerd