Terug naar Project

B3

Wat een fijn appartement om je wooncarrière mee te starten. Met voldoende ruimte voor singles of stellen die graag betaalbaar, duurzaam en comfortabel hun eerste stap op de woningmarkt willen zetten. Je vindt dit type op de begane grond van De Boterbloem. Let op het grote terras en zijtuin bij je woning, grenzend aan de groene openbare ruimte!

Aan de hal grenzen je ruime slaapkamer, de compleet uitgeruste badkamer met douche, wastafel en toilet en de royale berging. Hier is volop plek voor je boodschappen, terrasspullen en natuurlijk je wasmachine en droger. Altijd fijn, die extra ruimte in huis.

De woonkamer met open keuken grenst aan je zonnige terras van maar liefst ca. 44 m2. Creëer een lekkere zithoek aan de terraskant en plaats je eettafel aan de andere zijde van je woonkamer. Deel in zoals jij wilt en geniet van eigentijds en energiezuinig wonen in dit fijne appartement. Bij je appartement hoort een parkeerplaats en een berging op de begane grond.

Je appartement is standaard uitgerust met een duurzame verwarmings- en koelingsinstallatie die ervoor zorgt dat het zomers lekker koel blijft en in de winter comfortabel warm.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
151 € 315.000,- - 57 m2 1 - Gereserveerd