Terug naar Project

C3

Dit geweldige appartement op de begane grond heeft alles in zich voor actieve gezinnen die van ruimte houden en graag van het goede buitenleven genieten. Bij dit appartement met
maar liefst drie slaapkamers zit namelijk een terras en zijtuin van bij elkaar 58 m2 dat grenst aan de openbare groene ruimte. Wat een weelde.

Binnen valt direct de ruimte op. De grote slaapkamer is ruim genoeg voor een grote kastenwand. De twee kleinere slaapkamers zijn ook ideaal als werk- of logeerkamer. In de hal is een technische ruimte voor je wasmachine en droger plus een extra bergkast.

De badkamer is standaard voorzien van een douche en dubbele wastafel. Het toilet in de hal is separaat. De woonkamer heeft een open keuken met voldoende plek voor een kookeiland. En ook voor die lekker lange eettafel vind je vast een plekje. Bij je appartement hoort een parkeerplaats en een berging op de begane grond. Wat een heerlijk appartement.

Je appartement is standaard uitgerust met een duurzame verwarmings- en koelingsinstallatie die ervoor zorgt dat het zomers lekker koel blijft en in de winter comfortabel warm.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
157 € 504.500,- - 102 m2 3 - Te Koop