Terug naar Project

A4

Wat een geweldig royaal appartement is dit. Het ligt op de eerste verdieping en dankzij de hoekligging baadt het appartement in het licht. Het heeft een ruim terras van maar liefst ca. 20 m2 op het zuiden. Een heerlijke plek om in elk jaargetijde te genieten van de groene omgeving.

Het appartement telt drie fijne slaapkamers plus een ruime inpandige berging voor je wasmachine en droger. In de eigen berging op de begane grond is ook voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld je fiets en gereedschap. De badkamer is onder meer uitgerust met een douchehoek, dubbele wastafel en toilet. In de hal is een tweede separaat toilet.

De grote woonkamer met open keuken heeft schuifdeuren naar het zonnige terras waar je op mooie dagen gezellig met vrienden of familie kunt tafelen. Er is volop ruimte voor een kookeiland en ook die lange eettafel past met gemak. Grote raampartijen aan twee zijden van het appartement zorgen voor een geweldige lichtinval.

Je appartement is standaard uitgerust met een duurzame verwarmings- en koelingsinstallatie die ervoor zorgt dat het zomers lekker koel blijft en in de winter comfortabel warm.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
166 € 580.000,- - 120 m2 3 - Koop in Optie