Terug naar Project

A3

Op de tweede, derde en vierde verdieping van De Boterbloem vind je dit fraaie tweekamerappartement met een woonoppervlak van ca. 63 m2. De woonkamer met open keuken grenst aan het terras op het zuiden. Een fijne plek om op zomerse dagen te loungen, te borrelen en te dineren.

De slaapkamer aan de achterzijde van je appartement biedt een mooi uitzicht over de groene binnentuin. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een grote kastenwand. De badkamer is uitgerust met een douchehoek, wastafel en toilet en is optioneel naar wens uit te breiden.

In de hal vind je nog een grote technische ruimte met plek voor je wasmachine en droger. Deze extra ‘kamer’ is ook ideaal als bergkast. Bij je appartement hoort een privé parkeerplaats en een berging op de begane grond. Kortom; een heerlijk startersappartement voor singles en stellen.

Je appartement is standaard uitgerust met een duurzame verwarmings- en koelingsinstallatie die ervoor zorgt dat het zomers lekker koel blijft en in de winter comfortabel warm.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
176 € 325.000,- - 63 m2 1 - Gereserveerd
186 € 327.500,- - 63 m2 1 - Gereserveerd
196 € 332.500,- - 63 m2 1 - Koop in Optie