Terug naar Project

B5

Dit heerlijk ruime vierkamerappartement vind je op de tweede, derde en vierde verdieping van De Boterbloem. Dankzij de hoekligging op het zuidoosten geniet je hier van extra veel lichtinval en een fijn uitzicht over de groene omgeving. Op het balkon zul je veel zonnige uurtjes doorbrengen.

Met drie slaapkamers is dit een heerlijk appartement voor gezinnen met kinderen. Maar je kunt de extra slaapkamers ook gebruiken als aparte werkkamer, hobbykamer of logeerkamer. De badkamer wordt opgeleverd met een douchehoek en wastafel. Het toilet is separaat.

De bergkast in de hal biedt genoeg plek voor je wasmachine en droger. De woonkamer met open keuken grenst aan het terras. Het licht valt van twee kanten binnen wat zorgt voor extra sfeer. Bij je appartement is een privé parkeerplaats en een berging op de begane grond inbegrepen.

Je appartement is standaard uitgerust met een duurzame verwarmings- en koelingsinstallatie die ervoor zorgt dat het zomers lekker koel blijft en in de winter comfortabel warm.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
177 € 437.500,- - 86 m2 3 - Gereserveerd
187 € 440.000,- - 86 m2 3 - Koop in Optie
197 € 445.000,- - 86 m2 3 - Gereserveerd