Touwrijk

Vlaardingen - Vlaardingen
Toekomstig aanbod

Over dit project

DENK MEE OVER JOUW DROOMWONING!

Zoek je een duurzaam nieuwbouwappartement op een bruisende en levendige plek? Dan is het nieuwbouwproject Touwrijk Vlaardingen echt iets voor jou!
Het project Touwrijk is gelegen aan de Zomerstraat 41 in Vlaardingen. Een prachtige plek om te wonen, want alles is dichtbij! Op een steenworpafstand vind je onder meer een supermarkt, een kinderopvang en een sportschool. Verder vind je in de omgeving winkels, gezellige horecagelegenheden, groene parken en nog veel meer. Kortom: jij woont dichtbij en je hebt alles dichtbij!

Daarnaast is de bereikbaarheid van het project Touwrijk in één woord fantastisch! Binnen no time ben je met het openbaar vervoer in hartje Rotterdam (15 minuten) of het Binnenhof in Den Haag (45 minuten). Ook de bereikbaarheid met het eigen vervoer is zeer gunstig, de snelwegen A4 en A20 zijn in de buurt.

Denk met ons mee over jouw droomappartement in het project Touwrijk!
Als toekomstige bewoner kun je door middel van de woonwensenquête zelf meedenken over de invulling van de locatie. Wanneer je meedenkt word je ook nog eens periodiek op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in het project Touwrijk. De woonwensenquête vind je binnen je persoonlijke account op www.touwrijk.nl.

Ben je geïnteresseerd en wil jij invloed hebben op de toekomst van jouw nieuwe woning in het project Touwrijk? Schrijf je dan snel in op de projectwebsite en vul de woonwensenquête in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Touwrijk
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlaardingen.

Aanmelden